-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Drodzy Rodzice informujemy, że:
Nasza placówka będzie pełnić dyżur wakacyjny w miesiącu lipcu 2021r.
Wszystkie przedszkola będą pełniły dyżur po jednym miesiącu wakacyjnym.
Informacje o dyżurach innych przedszkoli – w zakładce „Ważne informacje, do druku”
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
– Informujemy, że odpłatność za przedszkole pobierana jest tylko drogą elektroniczną na wskazane konta do 10-tego dnia każdego miesiąca.
Informacje na temat wysokości kwot otrzymają Państwo telefonicznie (76)- 726-56-05 wew. 20
Proszę o terminowe regulowanie należności.
DOKONUJĄC PRZELEWU PROSIMY PAMIĘTAĆ, ABY W TYTULE WPŁATY WPISAĆ IMIĘ, NAZWISKO I GRUPĘ DO KTÓREJ UCZĘSZCZA DZIECKO!!!
Konto żywieniowe: 50 2030 0045 1110 0000 0193 0960
Konto opłata nadprogramowa: 08 2030 0045 1110 0000 0193 0940
RODZICE DZIECI 6-LETNICH (URODZONYCH W 2014R) WNOSZĄ TYLKO OPŁATĘ ZA WYŻYWIENIE.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Poniedziałek 18.01.2021r.
1. Chleb pszenny i dyniowy z masłem (1,7) , kiełbasą dębową i serem żółtym (7), bukiet warzyw, kakao.(7.)
2. Zupa fasolowa z mięsem drobiowym, z warzywami (9) i natką pietruszki, owoc
3. Racuchy z jabłkami (1,3,7) i polewą jogurtową (7), kompot malinowy .Wtorek 19.01.2021r.
1. Płatki kukurydziane na mleku (7), rogalik maślany z masłem (1,7) ,owoc
2. Zupa ogonowa z mięsem drobiowo – wołowym ,makaronikiem ryżowym z warzywami i natka pietruszki (1,3,7,9), jogurt owocowy (7)
3. Zapiekanka makaronowa w sosie czosnkowym(1,3,7) z mięsem drobiowym, kalafiorem, brokułem i serem żółtym (7) , kompot porzeczkowy.Środa 20.01.2021r.
1. Chleb pszenny i orkiszowy z masłem i pastą rybno – jajeczną (1,3,4), ogórek kiszony, szczypior, kawa. (1,7)
2. Zupa koperkowa z zacierkami (1,3,7), mięsem drobiowo – wołowym, z warzywami (9) i natką pietruszki, sałatka owocowa z jogurtem. (7)
3. Nugetssy drobiowe w sezamie(1,7,11, ziemniaki z koperkiem, surówka z marchewki z wiórkami kokosowymi, czosnkiem i jogurtem naturalnym(7), cytrynada własnego wyrobu.Czwartek 21.01.2021r.
1. Stół szwedzki (Twarożek ze szczypiorkiem (7), wędlina drobiowa, ser żółty (7), bukiet warzyw, chleb pszenny i dyniowy z masłem (1,7) kakao.(7)
2. Barszcz ukraiński z mięsem drobiowym, z warzywami (7,9) i natką pietruszki owoc.
3.Kopytka z sosem mięsno-pieczarkowym, brokuł z wody (1,3,7) kompot wiśniowy.Piątek 22.01.2021r.
1.Kaszka manna na mleku (1,7), bułka pszenna i żytnia z masłem (7) i miodem, owoc.
2.Zupa krem z pomidorów z grzankami, (1,3,7) z mięsem, z warzywami (9) i natka pietruszki, jogurt (7).
3. Kotlet rybny z miruny (1,3,4), ziemniaki z koperkiem (7), surówka z kapusty kiszonej z marchewka, kompot truskawkowo – cytrynowy.Poniedziałek 25.01.2021r.
1. Chleb mieszany z masłem i makrela w pomidorach, ogórek korniszon, szczypior, kawa.(1,4,7)
2.Krupnik zabielany z mięsem (1,7), z warzywami i natką pietruszki (9), jogurt (7).
3. Łazanki z mięsem i kapustą (1,3), kompot porzeczkowy, owocWtorek 26.01.2021r.
1. Płatki jęczmienne na mleku (1,7), bułka mieszana z masłem i serem żółtym (1,7), pomidor.
2. Zupa krem z pory z grzankami (1,7), z mięsem, warzywami i natką pietruszki (9), budyń (7), kisiel.
3. Gulasz wp w sosie warzywnym (9), kasza gryczana, sok pomarańczowo – cytrynowy.Środa 27.01.2021r.
1.Makaronik na mleku, bułka mieszana z masłem i miodem (1,3,7), owoc.
2. Zupa ogórkowa z ziemniakami, z mięsem (1,7,9) natka, jogo belka do picia. (7)
3.Kotlet pożarski (1,3), ziemniaki z koperkiem (7), sałata lodowa po francusku, kompot porzeczkowy.Czwartek 28.01.2021r.
1.Chleb pszenny i dyniowy z masłem i pastą mięsną własnego wyrobu (1,7), pomidor, rzodkiewka, kakao (7).
2. Zupa brokułowa (7,), z warzywami (9) i natką pietruszki, jogurt, (7), chrupki kukurydziane.
3.Sphagetti bolonesse (1,3), ogórek zielony, cytrynada własnego wyrobu.Piątek 29.01.2021r.
1.Jajecznica na masełku (3,7) ze szczypiorkiem, bułka pszenna i żytnia z masłem (1,7), papryka, kawa. (1,7)
2. Zupa pomidorowa z ryżem (7), mięsem drobiowym, z warzywami (9) i natką pietruszki, owoc.
3.Kluski na parze (1,3,7) z polewą truskawkową na bazie jogurtu (7), kompot wiśniowy.JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE
Leave Your Reply